• No products in the cart.
  • No products in the cart.

Mirkaartjes

Wie is Mirkaartjes & Nieuws

 

Ja lieve mensen, daar is ‘ie dan hoor! Wie is Mirkaartjes: mijn eerste blog voor op mijn website. Vanaf nu krijg je iedere 1e van de maand een mooie blog van mij cadeau. Ik heb besloten om blogs te schrijven omdat ik niet altijd mijn hele verhaal kwijt kan op social media, bijvoorbeeld Instagram. Daarnaast was ik zó enthousiast geworden na het lezen van het boek van Succes met je webshop dat ik meteen aan de slag ging! En welke datum is er nou beter om iets nieuws te starten dan 1 januari? Precies!

 

Blogs

Wat je kan verwachten van deze blogs? Natuurlijk kom je daar maar op één manier achter namelijk door ze gewoon lekker te gaan lezen! Maar wat ik je wel alvast kan verklappen is dat ik je op de hoogte houd van de nieuwste ontwikkelingen. Leuke kortingen, nieuwe illustraties en opdrachten, toffe nieuwe items in de webshop en nog veel meer leuks. Daarnaast zullen deze blogs ook wat persoonlijke content bevatten, zodat je de persoon achter Mirkaartjes ook steeds beter leert kennen. Over persoonlijke content gesproken: here we go!

 

Wie is Mir

Wie is Mirkaartjes foto van MiriamMijn webshop staat natuurlijk vol met unieke mooierds zoals kaartjes en een poster, maar wie maakt al die leukerds nou eigenlijk? Nou ik! Mijn naam is Miriam en ik ben de creatieveling en het gezicht achter Mirkaartjes.

Wil je mij leren kennen dan zijn deze woorden van toepassing: creatief, introvert, liefdevol, gevoelig, levensgenieter, dankbaar voor kleine momentjes, gezelligheid, warmte, knuffelen & een tikkie eigenwijs (oké, misschien iets meer dan een tikkie).

Door dat ik een hsp-tje ben kan ik intens genieten van de kleine & fijne momentjes. Een kopje thee op de bank (inclusief dekentje natuurlijk), een goed gesprek met een lief vriendinnetje, een groep ganzen die overvliegt of net die ene klaproos in een veld vol gras.

Ook kan ik ontzettend genieten van het ontwikkelen van een nieuwe illustratie/kaartje. Zo gaaf als mijn idee (of het idee van de klant) heel goed uitpakt en het eindresultaat prachtig is geworden. Echt genieten is dat!

Wil je nou nóg meer over mij weten of een kijkje achter de schermen bij Mirkaartjes? Kijk dan even bij het tabje Mir daar vind je onder andere een leuk filmpje!

 

Schrijf & verzendservice

Oké, voor nu eerst even genoeg over mij, want ik heb nog een nieuwtje te vertellen! Vanaf 2020 is er een nieuwe service in mijn webshop te koop, de Schrijf & verzendservice. Ik kan mij voorstellen dat je niet precies weet wat dat is, ik ga het je uitleggen.

 

Schrijf en verzendserviceStel je voor: je wil mijn Gefeliciflapstaart kaartje sturen naar je beste vriendin en je wil er echt iets bijzonders van maken. Dan is het vanaf nu mogelijk dat je dat door mij laat opsturen!

Jij kiest een kaartje uit mijn webshop én je doet de Schrijf & verzendservice in je winkelmandje. Je geeft mij de naam en het adres door van je vriendin (kan je noteren in het schrijfvak tijdens het bestellen) en je zet erbij wat er op het  kaartje moet komen te staan.

Daarna ga ik aan de slag. Ik schrijf de tekst op het kaartje (namens jou natuurlijk) en ik pak het prachtig in, een envelopje vol liefde. Op de envelop teken ik leuke kleine illustraties en dan is het klaar voor verzending!

Dit scheelt jou dus tijd, de post wordt hierdoor éxtra leuk en het kost je ook nog eens minder. Daarnaast maak je mij er ook heel blij mee, bij iedere bestelling doe ik (serieus) een vreugdedansje! De Schrijf & verzendservice kost €2,50 en vind je hier in mijn webshop.

The end

Tot zo ver deze eerste blog van mij, superleuk dat je het hebt gelezen! Laat je even in een reactie hieronder weten wat je er van vond? Wil je nou iedere dag iets van mij horen, zien en lezen? Volg mij dan op Instagram, daar ben ik zeer actief en daar komt iedere dag een nieuwe post online. Op 1 februari komt er weer een nieuwe blog op mijn website, maar waar die over gaat houd ik nog even geheim. Fijne eerste maand van 2020 gewenst!

x Mir

Comments

Post a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.