• No products in the cart.
  • No products in the cart.

Contact

Wil je graag een illustratie op maat laten ontwerpen? Wil je weten hoe ik te werk ga, wat de voorwaarden en levertijd zijn van mijn webshop of heb je misschien een verzoek tot een samenwerking? Hieronder beantwoord ik de meest gestelde vragen. Mocht het antwoord op jouw vraag hier niet tussen staan dan kan je altijd even het contactformulier onderaan deze pagina invullen.

 

Op maat gemaakt

Een illustratie speciaal gemaakt voor jullie trouwkaart of geboortekaartje van jullie kindje? Een kaartje op maat gemaakt voor jouw bedrijf om aan je klanten mee te geven? Ik heb mooie illustraties mogen maken voor verschillende gelegenheden en dat vind ik onwijs leuk om te doen. Omdat iedere illustratie op maat verschillend is, en elke wens van de klant ook, werk ik met een uurtarief. Dit tarief is €43,- per uur. Ben je enthousiast en wil je samen met mij iets unieks creëren? Neem dan even contact op via het contactformulier onderaan deze pagina.

 

Mijn werkwijze

Ik maak mijn illustraties oldschool met potlood, pen en papier. Als ik een schets heb gemaakt met potlood, en ik ben daar helemaal tevreden over, dan laat ik het tot leven komen door er met fineliner over heen te gaan. Vervolgens scan ik het ontwerp in, poets ik eventuele foutjes digitaal weg en laat ik het afdrukken op prachtig stevig papier. Wanneer ik de kaartjes bij de drukkerij weghaal begin ik met het knippen van de ronde hoekjes. Wil je een kijkje achter de schermen van Mirkaartjes? Kijk dan het filmpje die staat onder het tabje Mir.

Voorwaarden

De door mij (op maat) gemaakte illustraties deel ik vaak vol trots op social media en in mijn portfolio op mijn website. Op deze manier kan ik mijn liefde voor illustreren delen en eventuele nieuwe klanten laten zien wat ik eerder heb gemaakt. Mocht je dit niet willen dan kan je dat duidelijk aangeven aan het begin van het proces. Op ieder product komt in het klein ‘mirkaartjes.nl’ te staan en de illustraties die ik maak blijven mijn intellectuele eigendom. Dit betekent dat ik de illustratie (of bepaalde delen daar van) later nog eens mag gebruiken.

Verzenden & levertijd

Nadat ik jouw bestelling binnen zie komen, en klaar ben met mijn vreugdedansje, ga ik voor je aan de slag. De bestelling wordt zorgvuldig ingepakt en verstuurd in een mooi (gerecycled) en zelfgemaakte envelop. Bij nat weer gaat er een plastic hoesje om de kaartjes heen. Binnen 3 dagen komt jouw bestelling naar je toe. De verzendkosten worden berekend per bestelling a.d.h.v. gewicht. Binnen Nederland valt dit tussen de €1,75 en €4,90 en verzenden naar België kost tussen de €2,50 en €11,35 per bestelling.

Wederverkoop

Heb jij een mooie fysieke winkel en wil je mijn kaartjes daar verkopen? Hartstikke leuk, daar word ik altijd heel erg blij van. Neem even contact op via het contactformulier, dan kunnen we informatie met elkaar uitdelen.

 

Verkooppunten

Mijn kaartjes liggen in een aantal stenen winkels: YourDailyTeaCup Groningen,  YourDailyTeaCup Leeuwarden en bij FairtradeUpgrade Kamperland.

Contactformulier