• No products in the cart.
  • No products in the cart.

Mirkaartjes

Creatieve markt

Hallo lieve mensen, het is weer tijd voor een nieuwe blog! In mijn vorige blog ging het over mijn nieuwe Valentijnskaartje. Vandaag heb ik een leuk nieuwtje te vertellen en kan je lezen waar ik toch wel een beetje zenuwachtig voor ben. Tipje van de sluier? Het heeft te maken met de creatieve markt waar ik aanstaande zaterdag op sta.

 

Creatieve markt

Tasjes

Zoals jullie misschien al wel hebben gezien op mijn Instagram account heb ik sinds kort iets nieuws in de collectie: handgemaakte tasjes! Dit zijn linnen tasjes (shoppers) die ik met leuke illustraties en teksten (d.m.v. handlettering) versier. Ik vind het leuk om de tasjes zo uniek mogelijk te maken, net als mijn kaartjes. Daarnaast is het erg tof om ook eens wat grover en groter te kunnen werken. Ondanks dat ik klein priegelen en tekenen heel erg leuk vind is het grovere werk ook wel eens even lekker!

Wat ook zo leuk is: ik kan tasjes voor allerlei festiviteiten maken! Hiernaast zie je bijvoorbeeld een feestelijk tasje om iemand te feliciteren met slingers en ballonnen, maar ook een tasje voor alle crazy plant lady’s (and gentleman) onder ons.

Ik heb al een aantal snode plannetjes met deze tasjes, maar dat houd ik nog even geheim!

 

Creatieve markt

Op zaterdag 7 maart 2020 is het zo ver: de creatieve markt in de bibliotheek van Hoogeveen. Van 10:00 tot 15:30 kan je lekker struinen over de markt waar leuke en gevarieerde creatievelingen hun handgemaakte producten verkopen. Mirkaartjes (ik dus) staat er met een kraam vol unieke handgemaakte kaartjes, een toffe Superchick poster én met de nieuwe tasjes. En weet je wat het leuke is? Ik geef twee workshops waarin je zelf een tasje kan versieren!

 

Workshop

Creatieve marktJa zeker, je leest het goed: je kan bij mij een workshop volgen! In de workshop vertel ik je hoe iedereen (jij dus ook!) kan tekenen. Vertrouw op je gevoel en gaan met die banaan. Natuurlijk sta ik je bij, geef ik je tips en zijn er genoeg voorbeelden waar je je inspiratie uit kan halen. Wil je dus zelf een uniek linnen tasje maken? Kom dan zaterdag naar Hoogeveen. Op de website van de bibliotheek vind je alle informatie en kan je je ticket kopen voor de workshops. Ik geef de workshop twee keer, zo kan je zelf de meest geschikte tijd kiezen. Als je lid bent van de bibliotheek krijg je korting en kost de workshop €10,-. (voor niet leden is het €12,50). Na de workshop heb je dus je eigen gemaakte tasje én je krijgt nog een verrassing van mij mee: een envelopje vol liefde!

 

Ik heb er onwijs veel zin in, voor mij is dit echt een nieuwe uitdaging. Ik ben heel benieuwd, ik verheug mij er op en ik ben ook lichtelijk zenuwachtig voor het geven van de workshop (shhtt, niet doorvertellen hoor). Mocht je niet langs kunnen komen, je vindt alle mooierds in mijn webshop en als je vragen hebt: stel ze dan gerust he! Deze week ga ik lekker verder met de voorbereidingen en dan knallen maar! Kom jij langs zaterdag?

 

x Mir

 

 

Post a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.