• No products in the cart.
  • No products in the cart.

Mirkaartjes

En toen was het stil…

Weet je nog dat ik aan het begin van het jaar zei dat ik elke 1e van de maand een blog online zou zetten? Ik weet het ook nog, en toen was het stil… Hieronder lees je een Mirkaartjes update en mijn redenen.

 

Life happend

Mijn laatste blog over de Styled wedding shoot is van 1 juni 2020, we zijn dus inmiddels al bijna 4 maanden verder. Vier blogs die ik had beloofd en toen was het stil. Waar het aan ligt? Tja, ik vind dit altijd wel een mooie beschrijving: ‘life happend’. Het leven kwam er tussendoor omdat…ja dat gebeurde gewoon. Ik had niet veel te melden, ik had er geen zin in, ik was het vergeten, ik was volop bezig met mijn loondienst baan en zo kan ik nog wel even doorgaan. Naast Mirkaartjes werk ik namelijk ook nog als educatieconsulent bij de Bibliotheek voor 3 dagen in de week, dus daar gaat ook tijd naar toe (wat overigens héél erg leuk is!). Daarnaast ben ik de laatste tijd veel bewuster offline geweest om volop van dat leuke leven te genieten. Heerlijk!

 

Wat heb je gemist?Hallo kleintje

Nou, lieve fans, ik heb een aantal nieuwe items in mijn webshop! Zo is er een prachtige poster met ‘een bosje vol liefde’ (A4 of A5 formaat, binnenkort in de webshop) én drie nieuwe kaartjes. Het liefdevolle kaartje Liefje hartendiefje, de uberschattige Hallo kleintje en het mooie Stilletjes in mijn gedachten. Naast al deze leukers is er ook nog iets héél tofs online te bestellen bij Mirkaartjes, namelijk *tromgeroffel*….een op maat gemaakt Huisportret van jouw huis! In mijn webshop kan je een Huisportret bestellen voor de (tijdelijke/introductie) prijs van €45,- (excl. verzendkosten).

 

huisportretWat is een Huisportret?

Ik hoor het je bijna zeggen. Een huisportret is een portret van een huis, oftewel in het kort: jij stuurt mijn een foto (recht van voren) van het huis wat je getekend wil hebben en ik maak er een unieke & met de handgemaakte illustratie van. Je kan kiezen of je de voortuin er wel of niet bij op wil en je kan aangeven of je je straatnaam + huisnr. er op wil. Je krijgt dus voor die €45 (excl. verzendkosten) een handgemaakte zwart wit illustratie van je huis (en eventueel voortuin) op A4 formaat. En het extra leuke is…je krijgt de originele schets! Heb je andere wensen/vragen, vraag het mij dan gerust hoor! Ik maak met alle liefde een illustratie van jouw (t)huis! Psst…nog even een kleine cadeautip: een huisportret is natuurlijk een briljant housewarming cadeau! Graag gedaan.

Blij ei

Ik word zo blij van de bestellingen en van het illustreren van jouw aangevraagde illustraties op maat! Mijn eerste huisportret is inmiddels verkocht en ik kreeg een héle leuke review ervoor terug: ‘Het huisportret is heel goed ontvangen, we vinden hem zoo leuk geworden. Die gaat zeker een mooie plek krijgen!’ Nou, blijer kan je mij niet krijgen hoor. Dit specifieke Huisportret had de dame besteld, als verassing voor haar man. Ze hadden namelijk net een nieuw huis gekocht en vlak voor het eerste nachtje daar slapen gaf ze hem dus het Huisportret cadeau. Zó leuk!

 

Nou, ik denk dat je nu wel weer aardig op de hoogte bent. Wanneer de volgende blog online komt? Ik kan het je nog niet zeggen. Ik heb besloten om te bloggen als ik bijvoorbeeld een nieuwtje heb, iets wil vertellen of als ik daar zin in heb. Om een nieuwe ‘En toen was het stil…’ te voorkomen ga ik je dus niet meer beloven dat het een bepaalde datum online komt 🙂

Ohja, bijna vergeten! Aankomende twee weekenden sta ik op de Online Crea Markt! Aangezien mr. C. nogal wat markten in de soep laat lopen is een online markt natuurlijk een supermooi idee! Ben je benieuwd hoe dat er uit ziet? Hier kan je alvast een beetje neuzen…zie ik je vanaf volgend weekend daar?

x Mir

Post a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.