• No products in the cart.
  • No products in the cart.

Mirkaartjes

Moederdag & roze nieuws

Oh jongens, wat gaat de tijd toch snel! Het is alweer de eerste van de maand en dat betekent een nieuwe blog, dit keer over Moederdag & roze nieuws! In mijn vorige blog kon je allerlei weetjes over mij lezen en kwam er een nieuw product in de webshop, namelijk shoppers. Superleuk dat er inmiddels al een aantal verkocht zijn en dat jullie een kleine ondernemer zoals ik steunen! Jullie bezorgen mij altijd weer vreugdedansjes bij iedere nieuwe bestelling. In deze blog geef ik je inspiratie voor Moederdag en drop ik een leuk roze nieuwtje!

 

Moederdag

Theetje mineetje voorkant foto 1Op zondag 10 mei is het Moederdag. Net als Valentijnsdag vind ik dit een leuke dag. Niet omdat ik dan lekker commercieel kan gaan doen (want ja: de winkels gaan hier op los), maar omdat het een extra dag is om even aan mijn moeder te denken of om iets voor haar te doen. Ik ben van de kleine gebaren, het zelf maken van cadeautjes en de lieve kaartjes. En daar komen we meteen op een tip van Mir: stuur een kaartje!

Een klein gebaar, één kaartje, kan zoveel betekenen. Het geeft aan dat je aan diegene denkt, dat hij of zij er niet alleen voor staat en dat je de moeite hebt genomen om iets te ondernemen. Dus mocht je denken: meh, een kaartje zegt niet zoveel….vooral wél doen!

Door Mr. corona is het ‘normale’ leven is nu aardig verstoort, samen even een taartje eten & theetje doen zit er helaas niet in nu. Hoe leuk is het dan om mijn Theetje mineetje kaartje te sturen! Laat je moeder (of wie dan ook) weten dat je graag weer snel een theetje met haar gaat leuten.

 

Moederdag & roze nieuws foto 2

Roze nieuwtje

Deze blog heet niet voor niets Moederdag & roze nieuws. Tijd voor mijn roze nieuwtje! *tromgeroffel*….. Mirkaartjes goes pink! Ja lieve mensen, je leest het goed. Mirkaartjes ondergaat een metamorfose. Vanaf het begin af aan heb ik gekozen voor de kleur groen in combinatie met (natuur)foto’s. Dit zie je nu nog terug in de webshop foto’s en op mijn Instagram.

Nu kies ik echter voor de kleur roze i.c.m. bloemen want hallo: I love roze en bloemen! Ik heb ervoor gekozen om nieuwe productfoto’s te maken rondom deze nieuwe kleur en daar zijn de foto’s in deze blog ook van. Jullie hebben dus een primeurtje te pakken!

 

 

De metamorfose

Het veranderen van allerlei (kleur)instellingen en het aanpassen van foto’s kost best wat tijd (of ik dat lichtelijk onderschat heb? Uhm, misschien). De metamorfose zal daarom geleidelijk gebeuren. Het kan dus zo zijn dat je op mijn website roze en groen door elkaar zal gaan zien. Of dat het ene kaartje al wel de nieuwe foto’s heeft en een ander kaartje nog niet. Don’t worry, dat gaat helemaal goed komen, gun en geef mij alleen even wat tijd. (Als ik er weer eens niet uit kom dan schakel ik jou weer in hoor Anne-loes! Mijn redder in nood).

 

Ik zit zelf helemaal op een roze wolk (flauw grapje) en ik ben ook héél benieuwd wat jullie er van vinden! Vertel, wat vind jij van de nieuwe foto’s en de kleur roze? Je kan het laten weten in een reactie onder deze blog.

x Mir

Comments

Post a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.