• No products in the cart.
  • No products in the cart.

Mirkaartjes

Q&A en nieuws

In deze gekke (Corona)tijden vind ik het juist fijn om ook ‘gewoon’ door te gaan met de reguliere dingen. Zo ook met deze blog. Op elke 1e van de maand komt mijn blog online en vandaag weer een hele leuke (als zeg ik het zelf). Dit keer namelijk een leuke Q&A en nieuws over Mirkaartjes. Heb je de voorgaande blogs gemist? Kijk dan even hier, daar vind je een mooi overzicht.

 

Q&A en nieuws

Voor diegene die niet weten wat een Q&A is: Questions & Answers oftewel vragen en antwoorden! Ik heb jullie de afgelopen tijd gevraagd of jullie vragen hadden voor mij en dan daar zijn een aantal leuke vragen (en antwoorden) uit gekomen. Na de Q&A kan je lezen over mijn nieuwtje, maar nu eerst de Q&A!

 

Q. Hoe kom je bij de naam Mirkaartjes?

A. Hoe lastig ik het ook vind om toe te geven (geintje): mijn vriend heeft die bedacht! Ik wilde (een deel van) mijn naam er in verwerkt en ik wilde meteen duidelijk in de naam zien wat ik zou verkopen. Uiteindelijk zei mijn vriend ‘Mirkaartjes’! En dat dat klinkt als ‘meer kaartjes’ is een leuke bijkomstigheid want dat is precies wat ik iedereen gun: meer (unieke!) kaartjes.

 

Q: Is jouw doel om fulltime voor Mirkaartjes bezig te kunnen zijn (in de toekomst)?

A: Heel kort door de bocht: Nee. Dat was ook niet de reden dat ik ben begonnen. Ik wilde mijn creativiteit ergens in kwijt en Mirkaartjes is daarvoor een fantastische uitlaatklep. Toen ik Mirkaartjes begon werkte ik nog totaal ergens anders, nu ik een nieuwe (loondienst) baan heb voor 3 dagen in de week vind ik het zo een hele fijne combinatie. Ik vind mijn nieuwe baan ook véél te leuk!

 

Q: Hoe oud ben je?

A: *denkt even na* 34 jaar. Ik moet altijd even denken want ik voel mij veel jonger. Ik vind een leeftijd eigenlijk ook verder niet zo belangrijk.

 

Q: Wat voor opleiding(en) heb je gedaan?

A: Na de middelbare school ben ik de SPW gaan doen (niveau 3 en 4 afgerond). Daarna ben ik logopedie gaan studeren in het prachtige Groningen. Ik heb een aantal jaar gewerkt als logopedist om vervolgens te switchen naar de hoortoestellenwereld. Toen ik daar mijn ei niet meer kwijt kon ben ik op zoek gegaan naar waar ik energie van krijg en dat is kinderen & leuke collega’s! Nu werk ik bij de bibliotheek als educatieconsulent.

 

Q: Wat is je favoriete serie/film?

A: Ik vind de film ‘Die hard with an vengeance’ (met Bruce Willis) echt fantastisch (haha, ik moet er zelf om lachen eigenlijk). Een paar voorbeelden wat betreft series: Lost, Dexter, Breaking Bad, Game of Thrones, Luther, Gilmore Girls en Star Trek (ja écht). Oh en onze ultieme quilty pleassure is ‘Ultimate Beastmaster’ (staat op Netflix, tip van Mir) en ’90 days fiancé’ (ik kan niet de enige hier in zijn jongens!)

 

NieuwsQ&A en nieuws

Om maar meteen met de deur in huis te vallen: er komt een nieuw product in mijn webshop! Ik heb het over de shopper! Dit zijn linnen tasjes die ik vervolgens zelf heb bewerkt met een textielstift zodat er een prachtige illustratie en/of handlettering op staat. Op de foto zie je een voorbeeld van één kant van de shopper. De tasjes hebben een fijne maat, zijn sterk en daarbij ook nog eens uniek! Ik maak namelijk elk shopper-ontwerp met de hand dus geen één is hetzelfde. Super leuk om te sturen naar jouw favoriete oma, de goeiste juf of je beste vriend(in). Nieuwsgierig naar de rest en verdere info? Klik dan even hier, daar staan ze te glunderen.

 

Nog even dit & gratis

Ondanks dat het echt een bizarre periode is vind ik het ook heel mooi om te zien hoe men (kleine) zelfstandige ondernemers steunt. Zo kwam ik bijvoorbeeld dit initiatief in Groningen tegen. Hoe fijn en tof is het dat we zo met elkaar omgaan en aan elkaar denken.

Ik merk ook dat men meer kaartjes stuurt, ik krijg onwijs fijne bestellingen binnen via webshop. Daar ben ik echt zo dankbaar voor. Dit betekent dat jullie (ook/vooral) in moeilijke tijden aan elkaar denken en elkaar liefde sturen door middel van een kaartje. En dat men ook aan de kleine ondernemers denkt bij het sturen van kaartjes.

 

Omdat ik iedereen een prachtig kaartje in een envelopje vol liefde gun heb ik mijn Schrijf & verzendservice (tijdelijk) GRATIS gemaakt. Op die manier kan jij een kaartje laten versturen naar je allerliefste opa/vriend/meester/tante enz. Ik stuur, namens jou, dan de handgeschreven kaart en envelop naar ze op. Hoe dit precies werkt kan je hier lezen

 

Tot zover deze blog, ik wens jullie een fantastische dag toe en kijken jullie uit voor de flauwe 1 april grapjes? 😉

En ohja: ik ben echt heel benieuwd wat jullie van de Q&A en de shoppers vinden, laat je het even weten onder deze blog?

 

X Mir

Post a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.