• No products in the cart.
  • No products in the cart.

Mirkaartjes

Styled Wedding Shoot

Hallo allemaal! Het is alweer de 1e van de maand en dat betekent weer een nieuwe blog. Vorige keer vertelde ik je o.a. over al mijn nieuwe plannen voor mijn website. Dit keer heb ik nóg enthousiaster nieuws! Mirkaartjes gaat namelijk mee doen met een Styled wedding shoot! Géén idee wat dat is? Hieronder vertel ik je er alles over (en waarom dit zo gaaf is).

 

Styled Wedding Shoot

Styled Wedding ShootEigenlijk even heel kort door de bocht gezegd: het is een nep bruiloft. Nu de iets mooiere versie: er wordt een bruiloft in scene gezet en daar worden dan prachtige beelden (zowel foto als video) van geschoten. Ik verklap alvast dat de locatie echt prachtig is! Er werken allerlei verschillende ondernemers (kosteloos) aan mee. Denk bijvoorbeeld aan iemand die de taart maakt, de foto’s schiet, de locatie beschikbaar stelt, de jurken levert, de bloemen verzorgt én natuurlijk ook iemand die het drukwerk ontwerpt. En tadaaa, daar ben ik voor!

Ik vind het een hele eer dat ik gevraagd ben om mee te doen. Want ja hallo…dat vraagt men ook niet iedere dag. Dus ik heb meteen volmondig JA gezegd. Het thema spreekt mij enorm aan dus ik had meteen leuk ideeën voor een trouwkaart en een ‘save our date’ kaart. We zijn met een (best grote) groep enthousiaste ondernemers, ik heb er echt zo’n zin in! Al snel kwamen er nog meer ideeën en maak ik bijvoorbeeld ook de naamkaartjes voor bij de tafelschikking. Superleuk om mijn creativiteit hier in kwijt te kunnen. Als de shoot geweest is zal ik jullie alles laten zien wat ik heb gemaakt. Op de foto hiernaast zie je alvast een sneakje!

 

Illustratie op maat

Natuurlijk ga ik nog niet alles verklappen, want dat zien jullie vanzelf op mijn website en Instagram verschijnen. Deze blog is alvast om jullie een beetje nieuwsgierig te maken naar het eindresultaat. En om te laten weten dat ik dus ook illustraties op maat maak lieven mensen! Niet alleen trouwkaarten, maar ook geboortekaartjes, visitekaartjes, kerstkaarten enz. Je kan het zo mooi niet bedenken, ik sta overal voor open! Dus spreekt mijn stijl jou aan en gun je jezelf (of iemand anders, dat kan natuurlijk ook) een prachtige illustratie op maat? Kijk dan even onder contact, daar staan de veel gestelde vragen. Daar kan je ook contact met mij opnemen via het contactformulier. Binnenkort kan je trouwens alle op maat gemaakte illustraties bewonderen in mijn portfolio op de website.

 

Fijne dag lieve mensen, ik ga als een malle aan de slag met illustreren want a.s. vrijdag is de Styled Wedding Shoot al!

x Mir

Post a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.