• No products in the cart.
  • No products in the cart.

Mirkaartjes

Valentijnsdag

 

Precies één maand geleden kwam mijn eerste blog online. Best spannend, maar ik kreeg er hele leuke reacties op. Vandaag is het alweer tijd voor mijn 2e blog over…Valentijnsdag! Ik kan je vertellen: het is het waard om even helemaal te lezen (trust me).

Om maar meteen met de deur in huis te vallen: ik vind Valentijnsdag echt prachtig! Ik vind het altijd zo jammer (en liefdeloos) als mensen hard roepen dat het één grote commerciële bende is. Want lieve mensen: je hóeft niets te kopen van die ‘commerciële bende’, dat is niet verplicht. Valentijnsdag gaat, wat mij betreft, ook totaal niet om de grootste en duurste cadeaus. Het gaat om liefde en liefde is niet te koop. Punt.

 

Valentijnsdag

Volgens de van Dale is het ‘een dag waarop mensen, al dan niet anoniem, een kaartje of cadeautje sturen aan hun geliefde’. Voor mij is Valentijnsdag gewoon een extra mooie en liefdevolle dag. Waarin je nóg meer kan laten zien dat je van iemand houdt. Een extra kusje in de ochtend, twee knuffels in plaats van één wanneer je weer thuiskomt van je werk of samen een mega lachbui hebben omdat je één van jullie een onnozele bui heeft. Heerlijk! Dát is liefde en daar staat Valentijnsdag voor. Dat betekent niet dat je niets mag kopen natuurlijk, ik vind het zelf ook altijd erg leuk en attent als mijn vriend er iets kleins voor gedaan heeft. Bijvoorbeeld als hij een kaartje of roosje heeft gekocht, of dat hij heerlijk uitgebreid gaat koken voor mij. Het zijn de kleine dingen die het ‘m voor mij doen.

 

nieuw Valentijnsdag kaartjeNieuw kaartje

Ik heb natuurlijk verschillende soorten kaartjes in mijn webshop staan, ook een aantal in de categorie liefde. Bijvoorbeeld het ‘Lekkere nerd van me‘ kaartje en de ‘Zonder jou ben ik niet ik‘, maar speciaal voor jullie heb ik voor Valentijnsdag ook nog een nieuw kaartje ontwikkeld. Een kaartje vol met liefde, een mooie illustratie en een lieve tekst.

Hoe leuk is het dat je met het sturen van één kaartje echt iemand zijn of haar dag kan maken. En dit geldt natuurlijk niet alleen voor Valentijnsdag, maar voor iedere dag en elke situatie.

Ben je nu nieuwsgierig geworden naar het eindresultaat van het kaartje (want deze foto is slechts een sneak peek!), bekijk dan het kaartje in mijn webshop, daar kan je ’em bewonderen en, als je dat wil, kopen.

 

 

Vreugdedansjes

Over kopen gesproken (goed bruggetje dit): als kleine ondernemer ben ik onwijs dankbaar voor alle bestellingen, groot of klein, die jullie/klanten plaatsen. Bij elke bestelling doe ik serieus een vreugdedansje, want ik vind het zo gaaf dat iemand mijn illustraties koopt. Ik vind dat echt fantastisch dat iemand de moeite neemt om uberhaubt een kaartje te sturen (je bent de goeiste!) en dan ook nog bewust kiest om een kaartje uit mijn kaartencollectie aan te schaffen. Het maakt mij blij, trots en dankbaar en daarom heb ik een leuk bedankje voor jullie: korting!

 

Korting

Valentijnsdag korting op Schrijf & verzendserviceSpeciaal voor Valentijnsdag geef ik maar liefst een korting van 50% op mijn Schrijf & verzendservice! Hoe werkt dat: jij kiest een kaartje uit mijn webshop én je voegt de Schrijf & verzendservice toe aan je winkelmandje. Ik zorg er vervolgens voor dat de door jou gekozen ontvanger een prachtig handgeschreven kaartje en envelop krijgt. Een écht envelopje vol liefde.

Deze korting geldt vanaf zaterdag 1 februari t/m zondag 16 februari (mocht je het per ongeluk zijn vergeten dan heb je nog even een paar dagen extra na Valentijnsdag, vindt je partner ook leuk).

 

Ik wens jullie allemaal heel veel liefde en plezier toe op 14 februari (en natuurlijk op alle andere dagen) en veel plezier met het verspreiden van alle liefdevolle kaartjes. Echte post is namelijk veel leuker!

 

x Mir

Post a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.