• No products in the cart.
  • No products in the cart.

Voorwaarden

  •  Algemeen

Mirkaartjes staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (KvK nummer: 73359246) en draagt haar wettelijke bijdrage af aan de Belastingdienst.

  •  Privacy

Mirkaartjes is voorzien van een SSL-certificaat. Dat betekent dat er aan alle wettelijke eisen voldaan wordt wat betreft de beveiliging van jouw persoons- en betaalgegevens. De gegevens die je invult bij het bestellen worden alleen gebruikt voor het verwerken van je order en zullen nooit doorgegeven worden aan derden. De volledige privacyverklaring van Mirkaartjes vind je onderaan de website.

  •  Betaling

De betaling verloopt via de betaalservice van Mollie. Hier vallen o.a. de betaalmogelijkheden van iDEAL (meest gebruikt in NL) en Bancontact (meest gebruikt in België) onder. De prijzen zijn altijd inclusief btw. De overeenkomst tussen Mirkaartjes en jou is definitief wanneer je akkoord gaat met de algemene voorwaarden en wanneer je de betaling hebt voldaan.

  • Verzendkosten

De prijzen die vermeld staan in de webshop zijn altijd inclusief btw en exclusief verzendkosten. De verzendkosten worden berekend per order aan de hand van gewicht. De verzendkosten vallen binnen Nederland tussen de €1,75 en €4,90. Voor het verzenden naar België vallen de verzendkosten tussen de €2,50 en €11,35. De verzendkosten worden zichtbaar wanneer je het product hebt toegevoegd aan je winkelwagentje en je je adresgegevens hebt ingevuld. De kaartjes worden per brievenbuspost verzonden en zijn daarom niet verzekerd, het (eventuele) risico is voor jou; de koper.

  • Verzending & levertijd

De kaartjes worden verzonden in een envelop en bij slecht/nat weer zit er een plastic zakje om de kaartjes heen. Dit doe ik zodat de kaartjes in goede staat bij jou terecht komen. Het streven is om binnen drie werkdagen je bestelling op de post te doen.

  • Retourneren

Het is de bedoeling dat jij helemaal blij en tevreden bent met je aankoop. Mocht er toch iets mis zijn en je bent niet tevreden (bijvoorbeeld: de kaartjes komen beschadigd aan), laat het mij dan vooral weten. Neem binnen 14 dagen nadat je het product hebt ontvangen contact met mij op via mir@mirkaartjes.nl. Er zal gezamenlijk worden gezocht naar een passende oplossing. Dit kan zijn: je retourneert het ontvangen product (in originele staat) en je ontvangt een nieuwe (vervangend, maar wel hetzelfde) product of ik boek de gemaakte kosten, inclusief de verzendkosten, naar je terug. In alle andere gevallen van retourneren zijn de verzendkosten voor de koper. 

  • Social media & overig
De door mij (op maat) gemaakte illustraties deel ik vaak vol trots op social media en in mijn portfolio op mijn website. Op deze manier kan ik mijn liefde voor illustreren delen en eventuele nieuwe klanten laten zien wat ik eerder heb gemaakt. Mocht je dit niet willen dan kan je dat duidelijk aangeven aan het begin van het proces. Op ieder product komt in het klein ‘mirkaartjes.nl’ (op de achterkant) te staan en de illustraties die ik maak blijven mijn intellectuele eigendom. Dit betekent dat ik de illustratie (of bepaalde delen daarvan) later nog eens mag gebruiken.
  • Contact

Je kan mij bereiken via mir@mirkaartjes.nl of via het contactformulier (onder ‘contact Mir’) op de website www.mirkaartjes.nl