• No products in the cart.
  • No products in the cart.

Mir

 

Wie is MirWie is Mir van Mirkaartjes? Nou, dat ben ik! Mijn naam is Miriam en ik ben de trotse eigenaresse van Mirkaartjes. Mijn illustraties zijn uniek, eenvoudig, handgemaakt en anders dan anders. Ik maak alle ontwerpen oldschool met potlood, pen en papier en ik ben op mijn gelukkigst als ik een prachtige illustratie heb gemaakt waar ik (en/of de klant) enorm blij van word.

De illustraties van mijn kaartjes zijn gedrukt op prachtig stevig papier met een klein reliëfje er in. Bestellingen worden met veel liefde persoonlijk door mij ingepakt in een mooie zelfgemaakte envelop. Bij elke bestelling uit m’n webshop maakt mijn hart een sprongetje van blijdschap en doe ik (serieus!) iedere keer een vreugdedansje. De naam ‘Mirkaartjes’ bestaat deels uit mijn eigen naam en voor een deel waar het allemaal om draait: kaartjes. Ik vind de naam dubbelop leuk, want het klinkt ook als ‘meer kaartjes’ en dat is precies wat ik jullie wil geven. Meer (unieke!) kaartjes.

Ik woon heel gelukkig samen met mijn liefste vriend in het prachtige Groningen. Om mij beter te leren kennen komen deze woorden het beste van pas: creatief, introvert, liefdevol, gevoelig, levensgenieter, dankbaar voor kleine momentjes, gezelligheid, warmte, knuffelen & een tikkie eigenwijs.

Wil je een kijkje achter de schermen bij Mirkaartjes? Kijk dan het mooie introductiefilmpje hier onder. Heb je nog vragen, bijvoorbeeld over mijn werkwijze of wat voor moois ik speciaal voor jou kan maken? Kijk dan even bij contact, daar vind je vast wat je zoekt. Zo niet, neem dan contact op via het contactformulier op die pagina. Wil je meer Mirkaartjes zien? Volg mij dan op Instagram, vind ik leuk!